Ziua Mamei în sala de nașteri

pexels-photo-57529

În sala de nașteri e emoție oriunde privești. E 8 Martie și o femeie urmează să aducă pe lume un copil. Un pui de om va fi trecut cu nume și prenume într-un certificat de naștere. Ce cadou frumos…

Mămica este emoționată și un pic înfricoșată de operația de cezariană ce urmează. Are 33 de ani și indicația medicală este: naștere prin cezariană. E fericită! A ținut bebelușul în burtică 9 luni și acum i-a venit termenul. Azi devine mamă. Fix de Ziua Femeii. E imbrăcată frumos și, parcă, și un pic fardată. Cât să fie arătoasă la această primă întâlnire cu copilul ei.

Tăticul iși freacă mâinile transpirate și se întreabă dacă va rezista în momentul în care doctorul va cere bisturiul pentru a scoate copilul din pântecele mamei, iubita lui soție. Decide să intre în sală alături de nevasta lui pentru a nu rata primul scâncet al bebelușului mult așteptat.

Pentru doctor… e deja rutină. A mai făcut asta de sute, poate chiar mii, de ori. Dar emoția din sala de nașteri e greu de descris în cuvinte chiar și pentru medicul experimentat.

Este momentul în care o femeie dă viață. De Ziua Mamei!

Foto credit: pexels.com

1 comentariu

  1. Frumos reportaj! Cald si emotionant.
    De pe aripile vantului acestui site : bafta, succes si indeplinirea tuturor dorintelor!
    🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.