PNL dă puterea PSD. Un ministru a rămas blocat în lift!

LATER EDIT: Conform presei locale, ministrul Sănătații a rămas blocat în liftul de la Spitalul Județean Călărași preț de câteva momente.

Care ziceai că ăla care are puterea o ține pentru el?! Uite că au apărut și politicienii sufletiști (specie nouă, poate?!) care vor să împartă ciolanul!

În urmă cu câteva zile, managerul Spitalului Județean Călărași (director pentru niște săptămâni) a demisionat fără să dea prea multe explicații celor care l-au întrebat. Omul nu și-a motivat demisia. Nici scris, nici verbal.

Jurnaliștii călărașeni au obținut o declarație surprinzătoare din partea președintelui Consiliului Județean, liberalul Vasile Iliuţă: ”Aş vrea să găsesc o formulă, să cer PSD-ului, pentru faptul că guvernează România, să-mi indice o persoană pentru a o pune în fruntea Consiliului de Administraţie şi împreună să rezolvăm problemele din spital. PSD să nominalizeze o persoană care să conducă Consiliul de Administraţie, în speţă să conducă Spitalul pentru că vom avea nevoie de Ministerul Sănătăţii şi numai o persoană a PSD-ului poate să aibă acces la finanţări viitoare şi la rezolvarea problemelor din spital.”

Sătul să găsească soluții, omul vrea să arunce puterea în ograda guvernaților. Ce rost are să mai căute printre ăia 15.000 de specialiști un bun conducător de spital? Dacă n-ai acces la bani, nu exiști!

Auzind ca-i rost de putere (:) ) și cu fondurile în buzunar, ministrul PSD al Sănătății, Florian Bodog, a dat o fugă pân’ la Călărași să ia pulsul spitalului. Pulsul l-a luat, să vedem cine ia puterea în urma vizitei demnitarului!

Foto: editia.ro

Foto credit: editia.ro

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.