Vicepremierul Dan Barna, așa cum nu l-ați mai văzut până acum!

Destins, îmbrăcat casual, zâmbitor și autoironic, politicianul vorbește despre jocurile și poreclele din copilărie, despre relația cu bucătăria în pandemie, despre Sărbătorile Pascale petrecute “la mama acasă”, despre dorurile de astăzi și momentele dificile din trecut, când era șomer, locuia într-o cameră de câțiva metri pătrați și trăia din banii părinților.

Dan Barna spune “La cină” dacă ne mai cere votul la prezidențialele din 2024, când vrea să iasă definitiv din politică, în același timp numind și câțiva politicieni români care au devenit, zice el, penibili, pentru că nu s-au retras la timp.

Politicianul lămurește misterul ochelarilor căzuți și ridicați de un angajat al Parlamentului, moment notoriu care a devenit prilej de glume și atacuri, deopotrivă.

De asemenea, Dan Barna ne spune dacă mai există băieți deștepți în sănătate, povestește cum privește astăzi atacurile dure din presă și ne spune dacă pariază pe un Oscar pentru filmul Colectiv.

Președintele USR povestește și când i-a dus ultima oară soției un buchet de flori, fără un motiv anume, ne spune care este cel mai mare regret al său, cine îi lipsește astăzi și când a plâns ultima dată.

Un dialog relaxat, La cină!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.