Adevăruri nespuse din viața artistei Andreea Bănică, rostite La cină!

E artistă, vedetă tv, influencer, soție și mamă a doi copii. Și este o femeie frumoasă!

Pe Andreea Bănică o știe foarte multă lume, dar puțini o cunosc cu adevărat. Este urmărită pe instagram si facebook de aproape 3 milioane de oameni, în fața cărora se arată zilnic, cu bune și cu rele, dar sunt multe evenimente din viața ei despre care nu a vorbit niciodată.

A povestit, La cină, mai multe întâmplări trăite cu durere-n suflet sau cu furie, dar a relatat cu lux de amănunte și peripeții care i-au marcat traseul profesional. Andreea Bănică vorbește despre moartea mamei și despre concertul din aceeași zi, când a trebuit să strălucească pe scenă, deși sufletul îi era greu, descrie accidentul ciudat al tătălui, care a dus la deces, își exprimă regetele că nu a făcut mai mult în momente cruciale din viață și povestește cum a făcut primii bani din vanzarea de buchete de flori și corcodușe, în preajma marilor artiști.

Cântăreața vorbește despre problemele artiștilor, despre care spune că sunt “năpăstuiți” acum în pandemie, despre dorul teribil de scenă și despre faptul că statul, spune ea, de un an încoace, nu i-a ajutat cu nimic.

Poate cel mai șocant episod povestit în această emisiune este cel în care Andreea Bănică a fost sărutată cu forța de un profesor, în liceu, moment de hărțuire sexuală pe care nu i l-a ascuns tatălui ei, de teama a ceea ce putea să urmeze.

Când și de ce plânge, cum se ceartă cu Lucian, soțul și impresarul ei, care a fost motivul pentru care a pozat în Playboy și ce ar face cu un premiu mare câștigat la loterie, aflați din acest dialog.

Sunt adevăruri nespuse din viața artistei Andreea Bănică, rostite La cină!

1 comentariu

  1. Super clipul, big like 😀


    Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/petreanu/public_html/ionelanastase.ro/wp-content/themes/ionela/include/comments.php on line 65

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.