Ce nu știți despre Marcel Ciolacu, șeful PSD

Marcel Ciolacu, președintele PSD, vorbește “La cină” despre copilărie și familia unită în jurul mesei de Paște, despre traiul într-un bloc din Buzău în care ușa de la apartament era mereu descuiată, despre cozonacii făcuți de mama lui și despre relația cu cei doi frați mai mari.

De asemenea, Marcel Ciolacu spune care este cea mai mare provocare legată de fiul său, medic în devenire, despre starea de sănătate și despre episodul în care i s-a făcut rău în fața camerelor de filmat, spune totul despre jocurile copilăriei care i-au lăsat semne pe viață, dar povestește și cum arată o seară în doi, cu soția, în orașul natal.

Președintele PSD vorbește despre relația cu Liviu Dragnea, despre o nouă partidă de pescuit, face reproșuri tuturor Guvernelor, inclusiv celor din care a făcut parte partidul pe care îl conduce astăzi, dar vorbește și despre o premieră în istoria PSD, noutate legată de alegerile prezidențiale din 2024.

Care este drama din familia lui Marcel Ciolacu, dar și care este cel mai mare regret al președintelui PSD, aflați “La cină”.

1 comentariu

  1. Imi plac foarte mult aceste interviuri, un format foarte frumos si elegant!


    Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/petreanu/public_html/ionelanastase.ro/wp-content/themes/ionela/include/comments.php on line 65

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.