Stela Popescu si Catena

Cand a ajuns in redactie, m-am dus s-o intampin ca o gazda ce eram. Frumoasa doamna mi-a zambit de la distanta, iar cand s-a apropiat ne-am strans mainile cu putere. Imi place Stela Popescu! Este, inca, o femeie foarte frumoasa si extrem de ingrijita. Nu-i dai aproape 80 de ani, cat are.

Pe langa mine, in redactie, se gudurau gemenele de cativa anisori ale unei colege. Le intreb, avand emotii pentru raspuns.

– Voi o stiti pe doamna Stela Popescu?

– Nu, imi raspunde Maria, rusinata, poate, pentru ca nu avea un alt raspuns.Le explic Anei si Mariei cine este speciala doamna din fata mea incercand sa folosesc cuvinte potrivite pentru varsta lor, dar nu reusesc sa le starnesc interesul. Ma ajuta chiar ea, Stela Popescu.

– Ascultati-ma cu atentie, spune actrita. Si canta cu acea voce inconfundabila: “Farmacia inimii, Catena…”

A fost o explozie de bucurie pe fata copilelor. Aveau in fata pe cineva de la televizor – doamna care face reclama la Catena!

1 comentariu

  1. Vroiam doar s ava spun Domnisoara ca sunteti f frumoasa dar si foarte desteapta! Ceea ce est emai rar! Mai mult..sunteti si LOIALA postului pe car enu l-ati parasit INCA..si incet incet cred ca ati facut bine..pentru ca sunteti cea mai cu experienta si..veti ramine singura vedeta din RTV in curand..si cea mai “veche” si oricum dumneavoastra tineti ..AUDIENTA cu 2 locuri peste Realitatea tv. Bafta! SI un sfat..invitati-o pe INNA camie imi place..si ar fi o bomba! De audienta..


    Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/petreanu/public_html/ionelanastase.ro/wp-content/themes/ionela/include/comments.php on line 65

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.