Roxana Voloșeniuc: “Mi s-a spus că sunt frumoasă; eu i-am crezut, nu i-am contrazis”

Roxana Voloșeniuc, redactor șef al revistei Elle și una dintre cele mai frumoase femei din România, este LA CINĂ. 

Roxana vorbește despre familia ei, una deloc clasic-românească, despre copilărie și șah, sportul pe care l-a dus la nivel de performanță, despre relația cu mâncarea și despre silueta perfectă, despre modă și despre drumul făcut până la jobul de șef al celei mai importante reviste de modă, frumusețe și stil de viață, o poziție pe care ocupă de 23 de ani.

“Am fost refuzată pentru că publisher era o franțuzoaică cu care, efectiv, nu am facut click; deci nu m-a plăcut deloc! (…) E și o vorbă africană – dacă vrei să mergi repede mergi singur, dacă vrei să ajungi departe mergi împreună”.

Roxana Voloșeniuc povestește întâmplări, bune și rele, trăite departe de România, în cele 6 țări în care a locuit până acum.

“Mă bucur că am putut să văd multe locuri înainte de a se molipsi de globalizare, pentru că astăzi mai sunt foarte puține care mai sunt autentice”.  

Când urâțește obsesia pentru frumusețe, ce face în momentele în care simte că nu mai poate, care este primul lucru pe care îl face dimineața, de ce nu mai joacă șah, cum a reușit să-și țină familia departe de lupa presei de scandal și dacă felul în care arată i-a influențat destinul, aflăm LA CINĂ.

“De mică mi s-a zis că sunt frumoasă, eu i-am crezut, nu i-am contrazis; cumva aveam o problemă în minus. Nu m-am bazat niciodată pe felul în care arăt”. 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.