Psihoterapeutul Gaspar Gyorgy își deschide sufletul “La cină”!

Gaspar Gyorgy vorbește despre dependența de alcool a tatălui și despre copilăria trăită în preajma mamei, care a luptat ani buni cu depresia, povestește cum a ajuns de la “Copilul invizibil” la psihologul destul de prezent pe micile ecrane și în viața publică și ne dezvăluie motivul pentru care și-a îndreptat atenția către tratarea bolilor mintale.

Visul său este să salveze toate relațiile de cuplu din România, asta pentru că nu a reușit să salveze relația părinților săi.

A crescut considerabil, în ultimul an, numărul celor care apelează la psiholog, mai ales în Capitală. Pandemia a scos la iveală temeri și stări de anxietate pe care oamenii nu le-au mai simțit până acum. De asemenea, din cauza perioadelor lungi de izolare și carantină, ședintele din cabinet s-au mutat în baie, în fața blocului sau în mașină, în parcare. Aflăm cine apelează mai des la psiholog: femeile, bărbații sau cuplurile?!

Gaspar Gyorgy explică ce ne lipsește în această perioadă de simțim nevoia să mergem mai frecvent la terapie sau de ce apelăm pentru prima dată la un terapeut. Aflăm și cum ne ajuta gustul mâncărurilor din copilărie să rememorăm sentimente dragi trăite cu ani în urmă, dar aflăm și dacă psihoterapeutul duce cu el acasă problemele și emoțiile negative de la cabinet, dacă plânge odată cu pacienții și dacă, în timp, devine prietenul clienților.

Totul despre tratamentul prin hipnoză, ce înseamnă și cine poate fi tratat astfel, de asemenea, La cină!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.