Andreea Lițescu, pilot: “Sunt cu capul în nori la propriu, mai puțin la figurat”

La 30 de ani, Andreea Lițescu a devenit comandant de aeronavă, una dintre puținele femei din lume care au ajuns la această performanță.

A fost mereu altfel decât fetițele cu care se juca în copilărie, la Pitești, și, mai târziu, decât adolescentele din jurul ei. I-au plăcut judo și alpinismul, nicidecum baletul sau gimnastica aerobică, iar pasiunea pentru cățărări ar fi putut să îi dăuneze grav carierei în aviație.

Andreea Lițescu a zburat prima dată când era în burtica mamei ei.

Este căsătorită cu un pilot, angajat la o companie concurentă, au împreună o fetiță, Sara, care are aproape 4 ani, și un cățel pe care-l cheamă… Nor.

Ce se întâmplă când un pilot este pus în fața unei situații neprevăzute, ce simt comandanții când românii aplaudă frenetic la aterizare și cât de mult s-au redus zborurile în pandemie, aflați La cină.

3 comentarii

  1. O emisiune extraordinara, invitata din 27 martie m-a bucurat efectiv prin prezenta ei. Cu tineri ca ea, România nu este încă pierduta.


    Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/petreanu/public_html/ionelanastase.ro/wp-content/themes/ionela/include/comments.php on line 65
  2. Foarte frumos interviul, big like!

  3. Multumim!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.