Țiriac, nu mai bine ne spui ce televiziuni ai făcut cu Iohannis?

Ion Țiriac i-a criticat pe cei care au protestat zile-n șir în Piața Victoriei. Magnatul român a spus, la Realitatea tv, că manifestanţii ar fi fost puşi de cineva să protesteze față de activitatea Guvernului.

Zice așa Țiriac (citat de stiripesurse.ro): “De ce imediat după alegerile democratice au început protestele? Eu nu înţeleg. Avem alegeri şi o coaliţie ajunge la peste 51%. După zece zile,  preşedintele e într-o piaţă alături de trei mii de oameni şi vrea să dea jos Guvernul. M-au întrebat: măi, Ţiriac, sunteţi nebuni? Aceşti oameni ar trebui să ceară autorizaţie la Primărie. Este democraţie sau anarhie? Vă rog, nu fiţi anarhişti. (…) Poate mă unesc cu ei în viitor să facă un partid şi să voteze cu alţii. Cei care nu au votat nu au dreptul să meargă în piaţă. Pancartele sunt tipărite bine. Oare sunt mânaţi de cineva? ”

Nu comentez afirmația lui Ion Țiriac, sunt mulți alții care abia așteaptă să o facă. Să-l aplaude sau să-l hulească pentru câteva vorbe spuse la ceas de seară la tv.

512438s

foto credit: eva.ro

Eu aș vrea să știu altceva. Ceva al dracului de interesant care a rămas în ceață atunci când bogătașul a vorbit despre actualul președinte la aceeași televiziune. Se întâmpla acum vreo doi ani…

Ion Țiriac a spus că, în tinerețe, a făcut afaceri cu actualul președinte. “Eu l-am cunoscut înainte, ca primar al Sibiului, pentru că am făcut două-trei televiziuni pentru nemți cu dumnealui… acum 20… 18… 15 ani. A făcut treabă bună la Sibiu!”

Moderatorul (Rareș Bogdan) n-a insistat și știrea a rămas neterminată.

Am căutat astfel de informații despre președintele Klaus Iohannis, dar n-am găsit nicăieri. Nu-i puțin lucru să faci afaceri cu Țiriac, dar asta nu apare nicăieri despre președintele nostru. Poate de aici vin banii de case și nu din meditații… Cine știe?!

O fi fost o vorbă scăpată de magnat sub presiunea beculețului roșu aprins sau, poate, un semnal pentru Iohannis?! Orice ar fi fost, cred ca trebuie lămurită povestea asta.

collage

foto credit: zf.ro

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.