Pe locuri, fiţi gata… RTV!

Mă aşez, din nou, la pupitrul ştirilor. Aduc cu mine bagajul strâns în aproape 17 ani de teren, doi ochi albaştri, o voce uşor nazală, un sacou de împrumut şi un pix primit în dar de la stăpânul inimii. Sunt nerăbdătoare, dar şi emoţionată pentru că e un alt început. Şi … (scrie şi în contract) m-au angajat să prezint ştiri, nu să fac rating. Dacă se întâmplă să aduc şi oleacă de audienţă, să fie primită. Mă declar împlinită şi vă mulţumesc anticipat. Fiţi alături de mine luni – 21 noiembrie, la jurnalele de la 13.00, de la 15.00 şi de la 18.00, la RTV.
Vă aştept!
Cu drag,
Nela 🙂

8 comentarii

 1. Daca ies bine primele, atunci totul va fi OK. Succes!!

 2. nu sunt in romania: va pot vedea pe net? da-mi o adresa, te rog.
  bafta!

 3. Succes Ionela, sunt sigura ca vei reusi, de fapt reusesti tot ce iti propui.
  Te – am cunoscut , te cunosc si te voi cunoaste in tot ce vei face, am fost, sunt si voi fi alaturi de tine, meriti, te admir mult.

 4. multumesc, oameni buni! 🙂

 5. banul, frate… acum e momentul, vine anul electoral si o sa apara o multime de televiziuni… mercenarii sunt pregatiti, bani sa iasa, indiferent daca transmiti pentru rtv, giga tv sau digi tv…

 6. pacat ca te tot muti, nu ai liniste, nu pot sa cred ca UN PUMN de bani ,te face sa pleci. tu stii ce inseamna loialitate? ma indoiesc ca nu.

 7. nu un pumn de bani m-a facut sa plec, dar va respect parerile si vi le public. Nu voi intra in amanunte.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.