Andra Mămularu vine la RTV

Andra Mămularu a venit la Antena 3 când s-a născut televiziunea, adică acum 6 ani şi jumătate. Un chip blond, ieşit din comun, cu o privire cuceritoare. Deşi nu mai făcuse televiziune, a devenit profesionistă în scurt timp. Şi-a pus semnătura pe sute de materiale (pe care le scrie foarte bine cu o viteză demnă de invidiat) cele mai multe din aria politicului şi a transmis aproape zilnic din Parlament, dar a avut şi ceva episoade prin nămeţii din Moldova. Mă bucur tare mult că vom lucra, din nou, în aceeaşi redacţie. Şi… Andra nu e singurul chip cunoscut cu care mă voi vedea zilnic pe holurile din Casa Presei.

Alina Prodan este deja colega mea. Alina a lăsat Guvernul pentru emisiunea “În premieră” în urmă cu câteva luni, iar azi este şeful secţiei Politic de la RTV. Este fata care a venit la lucru pe role într-o zi de relaş, ea fiind mereu “reporterul cu bagajul la uşă” care pleca cu premierul.

Ah, mai este o fostă colega cu care voi fi, din nou, în birou la RTV. Nu ştiu dacă am voie să-i pomenesc numele. Aşa că…până-mi dă acceptul, tac!

Un ultim reporter care şi-a dat demsia de la Antena 3 (şi cu el pun punct azi) e Vali Popescu, cel care a despicat sănătatea-n 7 câtă vreme a lucrat în Băneasa. Cunoscut sub numele de Vălicu’, el are un nou contract la Digi News.

Succes, dragilor!

7 comentarii

 1. vali popescu are o voce imposibila… punea voce pe majoritatea betelor din observator si ma enerva la culme intonatia aiurea…

 2. de la antena 3 la rtv
  antena 3 lider pe nisa, rtv canala la care se uita intre 3 si 5000 de oameni
  stupid people piss me off

 3. se mai fac cumva angajari la digi? daca esti amabila imi poti trimite un link sau mail-ul de la resurse sa trimit un cv. multumesc anticipat.

  • Din păcate, nu ştiu dacă oamenii de la Digi şi-au completat schema de angajări şi nici unde poţi trimite un CV. regret. 🙁

 4. Aveti grija cu plecarile la DIGI.Asa s-a facut mare valva si cu 10TV si vedeti ce s-a-ntamplat.Sunteti momiti cu salarii mari si apoi se inchide postul din motive doar de ei stiute.Au acelas patron pe dl.TEZZARI CARE L-A LASAT PE RADU MORARU SOMER ,IN CAZUL LUI DE LUX.PESCHETA,DRAGA MEA IMI PLACEA DE TINE SI DE PAULA RUSU.REGRET SI PROBABIL PAULA REGRETA SI EA PLECAREA LA TVRINFO.BINE CA S-A TREZIT.Ma bucur ca am scapat de Badin si colega lui cu voce de tata care acum sunt” labe”1tv.Voua va doresc numai bine si noroc.Aveti nevoie.

 5. Pentru gabi.Daca citesti atunci cauta adresa rcs/rds din DR.STAICOVICI/BUCURESTI.ACOLO POTI AFLA DACA SE FAC ANGAJARI SI IN LUNA DECEMBRIE.ACOLO ESTE SEDIUL SI AL RETELEI DE CABLU TV DAR SI AL TV.SUCCES!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.