Păpuşa cu numele meu

Ieri am aflat că o copilă şi-a numit păpuşa cea nouă Ionela Năstase şi am rămas fără cuvinte. Mută sunt şi acum, nu-mi vin vorbele ca să le scriu aici.
Pot să vă spun doar că o cheamă Maia, maine face 3 ani (La multi aaaaaaaaaaaaaaaaani!), este fetiţa unei colege (d’aia se uită la RTV) şi este un copil norocos.
Îmi seamănă păpuşa, aşa-i?

5 comentarii

  1. nu stiu daca papusa iti seamana,mai degreba fetita iti seamana…..si nu trebuie sa te mire mai Ionela pentru ca sunt sigura ca acel copil aste nu este un exemplu singular…esti un model pentru multi oameni ,de ce nu si pentru copii…Cred ca Romania si noi ca oameni avem nevoie de astfel de modele pozitive…de ce sa fie promovate tot felul de pitzipoance cand factorii pozitivi in gasim inca ,chiar si la TV …Trebuie doar sa fim mai precauti si avem mare grija la ceea ce vrem sa vada copiii acestei tari..


    Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/petreanu/public_html/ionelanastase.ro/wp-content/themes/ionela/include/comments.php on line 65
  2. EEEEEEEEEEE…NU SUNT EU PREA DRAGUTA…PE BUNE…SUNT PREA REALISTA ,PREA DIRECTA SI PREA INCOMODA ATUNCI CAND SPUN LUCRURILOR PE NUME…CREDE-MA !TE PUP !SA VAD CE MAI ARUNCI PE FACEBOOK

  3. hehehehe… Maia cred ca are papusi cu toate fetele de la Romania TV. Acum cateva zile, mama Maiei imi trimitea mesaj sa-mi spuna ca odorul ei o culca pe LARISA POPA. oricum, Maia e geniala. Pupam dulce pe Maiuta scumpa si ii spunem din tot sufletelul LA MULTI ANI!

    • am aflat si eu ca exista multe “păpuşi” printre colegele noastre.:) acum câteva minute am vorbit cu ea. este…adorabila!:)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.