Legătura dintre medicul Wargha Enayati, credința Bahá`í și Regina Maria

Wargha Enayati s-a născut în Germania, din părinți iranieni și trăiește de aproape 40 de ani în România! Respectă enorm țara care l-a adoptat, pe el și pe familia lui, țara în care i-au crescut copiii și în care a făcut afaceri prospere. România este, spune el, locul unde se simte acasă.

Invitat în emsiunea La cină de la Digi24, dr. Wargha Enayati, a povestit de ce a venit în România, care au fost greutățile pe care le-a întâmpinat într-o țară comunistă, cât de greu i-a fost să învețe limba română și ce strânsă legătură este între el și Regina Maria. De altfel, familia Enayati are acasă un mic muzeu cu obiecte personale care i-au aparținut Reginei. Ce conține colecția specială, aflați “La cină”.

Wargha Enayati ne oferă și amănunte despre credința Bahá`í, dar și despre lupta cu mentalitatea de care se lovește în România atunci când vine vorba despre religia sa.

Printre altele, doctorul Wargha Enayati povestește și cum a reușit să crească în România o afacere uluitoare fără spagă sau compromisuri, care este noul proiect medical care va da României sute de noi locuri de muncă, dar și cine este omul care i-a ghidat până acum toți pașii în viață.

Un dialog interesant, “La Cină”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.