Liziera de Lac, micul oraș de la marginea Capitalei

Una dintre cele mai bune alegeri din viața mea a fost să mă mut la țară. Deși eram o persoană urbană, copil de asfalt, cum se zice, m-am adaptat imediat într-o comună de la marginea Capitalei și acum n-aș mai trăi în aglomerația unui oraș pentru nimic în lume.

Am curtea mea, cu câțiva trandafiri spectaculoși, am un cais care face niște fructe numai bune pentru dulceață, am câteva tufe de căpșune, cele mai frumoase mușcate roșii și albe, am locul meu preferat vara, la umbra unui platan uriaș, mirosind florile de tei, dar am și un brad uriaș pe care, acum iarna, abia aștept să-l împodobesc, am vecini simpatici care impart cafeaua, plăcinta și gogoșile cu noi și am cel mai drăguț motan din Univers care este, de altfel, stăpânul grădinii! Să stai la câteva minute de București, unde aerul este curat, unde există o comunitate de oameni cu un stil de viață asemănător cu al tău și unde liniștea e garantată, chiar e o realizare, credeți-mă. A, și nu e trafic! 🙂

Dacă încă nu v-ați stabilit un obiectiv major pentru anul 2021, vă dau eu o idee la care să vă gândiți, în caz că sunteți în căutarea unei case, în afara orașului, pe malul lacului.

Știrea simplă, fix de citit la televizor, e așa (am fost prompterista ceva ani, ați uitat?!): dezvoltatorul de origine belgiană Liebrecht & wooD construiește la marginea Capitalei, în Estul Bucureștilor, unul dintre cele mai ambițioase proiecte imobiliare: Liziera de Lac! E, practic, un mic oraș la marginea Capitalei. Pentru a afla totul despre acest proiect, dar și despre preferințele românilor în materie de case, am stat de vorbă cu Sorin Blaga, managerul general al acestei companii. Iată ce am aflat:

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.