Izolați, dar împreună!

Viata noastră s-a mutat pe internet! Asistăm la congrese medicale pe site-uri de socializate, facem transmisiuni live pe facebook, cântam pe zoom, ne spovedim pe skype și… mergem la medic online! Suntem izolați, dar împreună! Consultațiile online arată că doctorii sunt alături de noi chiar și în aceste condiții dificile. Și nu vorbim doar despre cei care luptă în linia întâi cu virusul SARS COV 2. Ci și despre psihologi, ginecologi, cardiologi sau nutriționisti.

În ediția specială de astăzi, vom sta de vorba cu medici care ne sunt alături de la distanță, pe internet! Iar pentru urgențe sunt disponibili în spitale! 

Acest articol este parte a demersului MedLife – Izolaţi, dar împreună. Susţinut de medici şi specialişti, demersul este menit să informeze corect şi să ofere suport medical şi emoţional celor care au nevoie. #izolatidarimpreuna vorbeşte despre solidaritate şi despre cum putem acţiona responsabil în tot acest timp: prin izolare, prin informare corectă şi prin dedicare, cu empatie şi căldură, putem depăşi acest impas.

Împreună facem ca adaptarea la aceste noi condiţii să fie mai uşoară. Să scăpăm de incertitudini, să fim responsabili şi rezilienţi în faţa provocării cu care ne confruntăm. Învăţăm să fim uniţi, prezenţi unii pentru ceilalţi, chiar dacă o facem de la distanţă, să ne protejăm pe noi, dar şi pe cei care au cea mai mare nevoie. Pentru că în noi stă puterea de a schimba traiectoria acestei perioade şi pentru că fiecare dintre noi poate face diferenţa. Dacă crezi că acest articol poate să fie şi altora de ajutor, te rugăm să îl dai mai departe.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.