Gică Popescu, LA CINĂ: “Dacă n-ar fi fost condamnarea mea, poate că tata ar fi trăit și acum!”

Gică Popescu a fost invitat în emisiunea La cină, difuzată sâmbătă, 30 mai, la Digi 24, unde a vorbit despre gustul copilăriei și despre cum era să dea foc la casă din cauza unui castron cu cartofi prăjiți, despre momentul în care a cerut-o de soție pe Luminița, a dat detalii despre educația copiilor săi, și-a dezvăluit pasiunea de taină (jurnalismul) și a dat publicității imagini în care îi ia la întrebări pe unii dintre cei mai mari fotbaliști ai lumii – Figo, Hagi, Hristo Stoicikov sau Puyol, dar a vorbit și despre cea mai grea perioadă din viața lui: detenția. Mai mult, internaționalul român a făcut o dezvăluire sfâșietoare: “am mers odată singur la mormântul tatălui meu, când am ieșit, și am avut multe lucruri pe care i le-am spus, dar i le-am spus la mormânt, așa, nu mai aveau valoare, dar… În primul rând, mi-am cerut iertare pentru că tot timpul am considerat că a mers acolo din cauza mea, pentru că dacă n-ar fi fost situația, o condamnare a mea, poate că ar fi trăit și acum. Este o povară grea, dar atunci, nu știu, mi-am luat așa, de pe suflet. Tot timpul aveam chestia asta pe suflet și am simțit că mă eliberez.”

Întreaga emisiune poate fi vizionată aici:

 

 

2 comentarii

  1. Minunată emisiune! Aromele au ajuns până aici și mă bucur că știu gustul rețetelor alese, mai ales cea armânească. Felicitări pentru concept!
    Un singur semn de întrebare am: dacă domnul Hădean are ceva probleme la pielea de pe mâini (pentru că aici s-a văzut) de ce nu și-a pus mănuși pentru a le proteja?

    • Adi raspunde la aceasta intrebare intr-o emisiune viitoare. Veti vedea!
      Multumim pentru aprecieri! 🤗

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.