In cazul Adrian Iovan, localnicii au fost la putere!

Sa scapi din accident aviatic si sa mori (poate) pentru ca nimeni nu ajunge la tine pret de aproape 6 ore, e curat ghinion. Iar cand cineva ajunge, acela este padurarul, cel care stie cel mai bine potecile din padure. Nu ambulanta, nu armata, nu pompierii, ci localnicii. Ei sunt la Putere! Padurarii au tras focuri de arma in aer si dupa bubuituri, medicii spuneau ca sunt mai aproape sau mai departe. Si atunci vezi impotenta autoritatilor!

Cand au ajuns salvamontistii, satenii ii carau deja în pături pe Adrian Iovan si pe tanara studenta. Femeia era în stop cardio respirator, iar bărbatul – cu fracturi multiple în zona membrelor inferioare. Traiau! Ceilalţi medici au mers pe picioarele lor ajutaţi de săteni, cu multiple contuzii, loviti si plini de sange. Norocul lor poarta numele localnicilor.

Urmeaza doua, poate trei, zile de explicatii, un rezultat al unei anchete peste vreo trei luni si apoi furia publica se va stinge. Asa se intampla mereu. Iar cei care au cu adevarat putere isi vor reaseza fundurile grase pe fotoliile confortabile si vor merge mai departe. Pana la urmatoarea tragedie cand o vom lua de la capat.

1 comentariu

  1. Da Ionela, propun ca toti localnicii implicati in operatiunile de cautare sa fie angajati la ISU, pentru ca burtile mari din acest serviciu, care nici macar nu si-au miscat fundurile grase de pe scaune , sunt complet inutili. Basca, purtatorul de cuvant al ISU Cluj , nici nu stia sa vorbeasca romaneste si sa dea niste informatii clare. Oooo, scuze, ce informatii. ei nu aveau nici un fel de informatii. Nu avem proceduri , nu avem oameni pregatiti, nu avem aparatura de recunoastere, nu avem nimic. dar avem NANA, avem , Zambaccian, avem teze de doctorat, avem de toate. Nu inteleg cum si cat ne vom mai lasati condusi de o clasa de politicieni de cumetrie dintr-un capat in altul, de acete “gang”-uri politice fara doctine , de acesti impostori ridicati la rang de “alesi”. Suntem clar pe drumul pieirii…


    Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/petreanu/public_html/ionelanastase.ro/wp-content/themes/ionela/include/comments.php on line 65

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.