Adrian Iovan putea sa stea acasa. Era pensionar!

”Aviatorii sunt oameni puternici și chiar dacă se prăbușesc de sus au experiență și știu să aterizeze. Am un copil de crescut, viața merge mai departe”, spunea, în 2011, Adrian Iovan, dupa ce pensia i-a fost taiata cu 80%.

Ultima data cand am vorbit cu el (acum un an, cred), imi spunea ca vrea sa intre in greva foamei. De la 15.000 de lei pe luna, ramasese cu 1.900 de lei. A vrut sa-mi vorbeasca despre situatia lui in direct la televizor, dar cu doua ore inainte de emisie s-a razgandit si a anulat totul. Poate mandria nu i-a dat voie sa se arate vulnerabil in fata celor pe care i-a dus prin toata lumea la mansa avionului sau. Avea si el orgoliul lui de pilot! Orgoliu care nu-i tinea de foame, insa, cand venea vorba despre darile la stat, despre datorii si despre pensia alimentara pentru copilul pe care-l are cu creatoarea de moda Romanita Iovan (in jur de 1500 de lei\luna). Era nevoit sa zboare! Pentru ca zborul ii aducea bani.

Adrian Iovan putea sa stea acasa, insa. Era pensionar!

 

1 comentariu

  1. Viața lui Adrian Iovan s-a schimbat radical în ultimii ani, după divorțul de Romanița Iovan, după ce și-a pierdut jobul de la Blue Air, în urma restructurărilor, și după ce s-a ales cu pensia micșorată cu 80%. Acesta mărturisea în emisiunea ”Poveștiri adevărate”, de la Acasă TV că a avut un moment în care s-a simțit copleșit și i-a venit gândul sinuciderii, dar l-a scos din depresie gândul la băiețelul său, Albert. ”Aviatorii sunt oameni puternici și chiar dacă se prăbușesc de sus au experiență și știu să aterizeze. Am un copil de crescut, viața merge mai departe”, spunea în 2011 Adrian Iovan.


    Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/petreanu/public_html/ionelanastase.ro/wp-content/themes/ionela/include/comments.php on line 65

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.