Gabriela Alexandrescu, Salvați Copiii: “Cel mai mic bebeluș pe care l-am văzut avea 500 de grame”

În urma cu 30 de ani, a lăsat o slujbă bine plătită pentru a se alătura unei organizații nonprofit, organizație pe care o conduce și astăzi, din funcția de director executiv. Gabriela Alexandrescu vorbește deschis despre problemele pe care Asociația Salvați Copiii le întâmpină în România în încercarea continuă de a le face bine copiilor, vorbește despre autorități și corupție, despre miniștri ai Sănătății care promit și nu fac nimic și despre un sistem sanitar cu nevoi mult prea multe.

Cine sunt copiii salvați de “Salvați copiii”, cât de grave sunt problemele cu care se confruntă micuții rămași acasă după ce părinții au migrat la muncă în străinătate și care este numărul lor real, cât de mulți copii trăiesc în sărăcie în România și merg la culcare flămânzi și cât de prezent mai este astăzi fenomenul de pornografie infantilă, aflați “La cină”.

De asemenea, Gabriela Alexandrescu ne spune impresionanta poveste a micuțului abandonat de 4 ori, dar descrie și lupta pentru supraviețuire a unui bebeluș care a cântărit la naștere doar 500 de grame.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.