Camelia Potec: “Eu, la mare, intru în apă cu colacul. Pot să scot medalia și să arăt că sunt campioană olimpică la înot”

Campioana olimpică la înot, Camelia Potec dezvăluie “La cină” amănunte din viața ei, vorbește despre sacrificiile fizice care aduc performanța, despre motivul pentru care părinții au trimis-o la înot, pentru că nu a fost alegerea ei, despre copilăria cu gândul la medalii.

Președinta Federației Române de Înot spune, de asemenea, ce surpriza neplăcută a avut când a primit primul plic cu bani, în urma unui concurs, oferă detalii despre implicarea în mai multe proiecte sociale și spune care este recordul mondial pe care vrea să-l bată curând, la aproape 40 de ani.

Cum a fost cerută de soție Camelia Potec, de ce a stat cu inima cât un purice într-un an, de Crăciun, în așteptarea cadoului, ce afacere are în turism, la malul Dunării, și la ce vârstă a intrat fiica ei prima oară într-un bazn de înot, aflăm “La cină”.

Campiona explică de ce intră cu colacul în apă, la mare, care sunt cele trei lucruri de care se teme în viață și câți cai putere are sub capota mașinii. Totul, “La cină”!

1 comentariu

  1. Super serie, big like pentru postari 😉


    Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/petreanu/public_html/ionelanastase.ro/wp-content/themes/ionela/include/comments.php on line 65

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.