Arestarea comisarului Traian Berbeceanu, subiect de film

Traian Berbeceanu vorbește “La cină” despre nenorocirea care i-a marcat viața, un proces care nici astăzi nu este încheiat definitiv, vorbește despre reacția familiei în momentul în care a aflat că va merge după gratii și descrie suferința copilului care a fost anunțat de către colegii de la școală că tatăl său merge la închisoare.

Fost polițist și prefect de București, Traian Berbeceanu speră că experiența de 25 de ani acumulată în Poliție va putea fi folosită în MAI. Ce post țintește, aflați “La cină”.

Berbeceanu povestește și de ce a făcut preinfarct când ancheta o importantă rețea mafiotă, ce încrengături periculoase se nasc între politicieni și interlopi și cât de dură a fost luna petrecută în arest preventiv, locul unde se întâlnea față în față cu cei pe care chiar el i-a trimis după gratii. Dacă astăzi mai crede în justiție, aflați “La cină”.

Arestarea comisarului Traian Berbeceanu va deveni subiect de film! Este, de asemenea, una dintre informațiile pe care fostul polițist o oferă, în exclusivitate, în această emisiune.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.