Dragi politicieni, vă rog să nu mai furați pentru că mă încurcați!

Am ajuns in situatia in care, cand vine breaking newsul peste mine la televizor si este rostit un nume de politician cunoscut, ma gandesc cateva secunde bune si incerc sa-mi amintesc daca respectivul e in puscarie, in arestul politiei, in arest la domiciliu sau sub control judiciar. Destul de complicat! Hai sa facem cateva incercari!

Radu Mazare. Aaaaaaaaaa, a fost o noapte in “Beciul Domnesc”, mi-l amintesc perfect pentru ca a facut declaratii de neuitat la iesire. A urmat controlul judiciar, iar astazi este… uite ca nu stiu exact. As putea sa caut pe google, dar nu asta era ideea.

Elena Udrea. Control judiciar! Aici pare destul de simplu daca ne gandim ca se duce in Parlament, deci la serviciu. Nici voba de concediu in strainatate, asa cum si-ar dori.

Marian Vanghelie. Aaaaaa… Arest la domiciliu? Da! Arest la domiciliu, din care a iesit cateva zile sa-si vada copilul nou-nascut la spital. Clar e in arest acasa, desi a vrut sa scape ca sa mearga la facultate. Instanta a respins.

Sorin Oprescu. E in Arestul Politiei din care incearca disperat sa scape pe motive medicale.

Miron Mitrea. Condamnat. E la Poarta Alba, parca…

Gheorghe Stefan Pinalti. Control judiciar. Nu a recunoscut nimic!

Nicusor Constantinescu. Nu stiu!

Alina Bica. Pai… Beci, arest la domiciliu si iar beci in alt dosar. Nu gresesc, nu?!

Dorin Cocos. As zice ca a scapat si de controlul judiciar…dupa ce a recunoscut faptele din Microsoft.

Adriean Videanu. Control judiciar de care a incercat sa scape ca sa-si continue afacerile cu marmura in strainatate. N-a mers! A ramas cu interdictia de a parasi tara.

Relu Fenechiu. Inchisoare, nu-mi amintesc exact unde. Poate Iasi?

Greu! Foarte greu! Sunt prea multi cei care au furat din buzunarele noastre…

1 comentariu

  1. Ponta?
    Sova?
    Iliescu?
    Nastase?


    Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/petreanu/public_html/ionelanastase.ro/wp-content/themes/ionela/include/comments.php on line 65

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.