Mutarea politică de mii de like-uri

Am crezut ca Traian Basescu a gresit-o p’aia cu publicarea numarului de telefon pe adeziune. A scris numarul de telefon, asa cum ii cerea adeziunea, si, in prima faza, nu s-a gandit ca ar putea ajunge sa-l sune mii de oameni pe zi. Dar dupa ce numarul s-a dus in spatiul virtual, cred ca Basescu a folosit totul in favoarea lui, intr-o mutare poltica de invidiat. Putea sa-si schimbe imediat numarul de telefon, dar n-a facut-o. A pastrat numarul ca sa vorbeasca zilnic cu niste oameni. Chiar si cu unii care il injurau in termeni civilizati(:)), asa cum se lauda ulterior.
(Zic PMPisti, dintre cei care au fost de fata la semnarea adeziunii, ca a facut-o intentionat, de la inceput, dar asta mu mai conteaza acum)image
Daca aveti oleaca de timp si ceva curiozitate, intrati pe pagina de facebook a fostului presedinte, vedeti cate likeuri are si si cititi cateva comentarii de dupa publicarea numarului de telefon. Eu am obosit dupa vreo treizeci. Este incredibil publicul lui Basescu pe facebook, asta daca nu-si scrie singur comentariile sau are vreun filtru de selectie. Si… faceti comparatie cu ce gasiti pe pagina lui Victor Ponta sau pe cea a lui Klaus Iohannis. Apoi, ajutati-ma sa inteleg cum naiba si cand si-a luat Base facebookul inapoi, ca nu ajunge doar sa publici un numar de telefon, chiar daca asta e o mutare de mii de likeuri.
E doar o curiozitate de vineri dimineata!

6 comentarii

 1. Basescu nu si-a pierdut niciodata publicul. Oamenii erau doar in asteptarea mutarii lui. Intrarea in PMP a fost ca un sunte de goarna – daca va mai indoiti de loialitatea celor care cred in el, inseamna ca va scapa lucruri importante. Traian Basescu e nascut lider si mereu va aduna oameni in jurul lui.


  Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/petreanu/public_html/ionelanastase.ro/wp-content/themes/ionela/include/comments.php on line 65
  • O sa afle in curand si Musiu Iohannis cate voturi basiste l-au propulsat acolo unde nu-i e locul. Il asiguram ca, doar prostii-si repeta gresala.

 2. SINCERE FELICITĂRI DOMNU PRESEDINTE TRAIAN BASESCU SA VA DEA DUMNEZEU SĂNĂTATE SI PUTERE DE MUNCA sa NU VA PIERDETI CURAJUL si PATRIOTISMUL DE CARE ATI DAT DOVADA in TOTI ANII CAT ATi FUNCTIONAT in TOATE FUNCȚIILE pe care LE-ATI AVUT.SANTEM ALĂTURI de DV. si VA RUGAM AVEȚI GRIJA de Dv.NU CONSUMATI NIMIC DECAT ACASĂ LA Dv. CA ACESTziA ÎS IN STARE SA FACĂ MULTE CA SA VA ELIMINE si SUSȚINEȚI-O si pe Dna.ELENA UDREA CA NU ARE NIC-O VINA EA FIIND FEMEE FĂRĂ SPRIJIN AU REUȘIT SA II FACĂ RAU .LA FEL DOMNU CRISTIAN DIACONESCU TREBUIE SA FIE AJUTAT si SUSTZiNUT sa AJUNGĂ PRESEDZiNTE si DV PRIM MINISTRU si TARA v-a INTRA PE DRUMUL PROSPERziTATII DREPTATII si DEMOCRATIEI ADEVĂRATE si CIVILIZATE.Cu toată STIMA si APRECIEREA Anisoara Iasi ROMANIA.

 3. Oleaca ? Toti moldovenii au blog.

 4. Gresit, Ionela Nastase! Nu “si-a luat Base facebookul inapoi”, noi am fost mereu alaturi de Presedinte! Acum si l-a “largit” pentru ca tot mai multi romani se dezmeticesc. Cat despre publicarea numarului de telefon dintr-o (presupusa) neatentie, observati va rog ca si Dumnezeu tine cu noi, basistii!
  Si inca ceva, (tot pt “curiozitatea manifestata): ne rspunde si la comentarii. Chiar si la cele mai putin “binevoitoare”, spre deosebire de Ponta care a recurs la setari jenante, neputand comenta decit “pretinii” lui.

 5. Alaturi de Presedintele meu si de PMP!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.