Dana Săvuică, între diplomație, etichetă, Playboy, propuneri indecente și călătorii în jurul lumii

“Când eram în clasa a 6-a, familia Ceaușescu a dat un ordin, o lege, ca toți copiii aflați în misiuni diplomatice să plece cu primul avion acasă. Ni s-au luat pașapoartele diplomatice la aeroport și din momentul acela am fost singură, privată de dragostea părinților. A fost greu, a fost foarte greu…

Un copil de diplomat învață de mic că trebuie să aibă grijă ce vorbește, cum stă la masă, cum gesticulează, cum se îmbracă, cum privește… pentru că nu trebuia să-i fac de râs pe părinții mei, pentru că nu trebuia să existe o pată, cât de mică, în dosarul tatălui meu.”

Dana Săvuică își povestește “La cină” copilăria trăită între Sri Lanka, locul unde tatăl ei era ambasador și Târgoviște, locul unde a crescut cu bunica, de la care a învățat multe.

“Dacă vrei să-ți păstrezi bărbatul, trebuie să te trezesti cu 10 minute înainte de el, te duci la baie, îți ciupești obrajii, te bagi la loc în pat și-l trezești frumos. Așa îmi spunea mamaia”.

Dana vorbește despre primii ani de viață, când i-a fost complicat să lege prietenii, pentru că era privită ca o fată dintr-o țară comunistă, vorbește despre lecțiile de bună purtare, de conduită și etichetă într-o familie de diplomați, despre olimpiada câștigată la engleză, despre ritualuri de îngrijire, dar și despre momentul Playboy (fiind prima femeie din România care a pozată nud pe coperta celebrei reviste). Dacă ar mai fi dispusă să pozeze fără haine astăzi, când are foarte puțin peste 50 de ani, aflați din materialul video.

Vedeta face și mărturisiri: “Pot să spun că, în cariera mea, fiind în showbiz, am avut și propuneri indecente. Propuneri din acelea, știi tu: îți dau totul, îți fac totul, îți pun covorul roșu, te fac vedetă peste noapte, vreau să fii a mea, vreau să fii un trofeu și așa mai departe. (…) Am acces la bani foarte ușor, char și acum, la bătrânețe, cum se zice”.

Cine o așteaptă acasă, ce carieră vrea să îmbrățișeze fata ei, care este ultima afacere, de ce îi este semnată “cartea de muncă” în jurul lumii, care sunt avantajele unui freelancer și ce știe să gătească, aflați “La cină”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.