Știe aproape totul despre frumusețe și despre tinerețe și nu face un secret din asta, ci împărtășește ideile cu cei care o urmăresc pe social media și nu numai.
“Femeile nu mai știu să fie foarte feminine, în ziua de astăzi, și îmi pare tare rău să constat lucrul acesta; eu asta încerc să propăvăduiesc și asta încerc să fac prin propriul exemplu”.
Dana Sota este un model de urmat în privința felului în care are grijă de sănătatea și de frumusețea ei. Un economist cu afaceri în birotică și telefonie mobilă, a devenit, mai apoi, specialist în frumusețe.
“Doamnele chiar se feresc să spună căți ani au, mai ales dacă și-au făcut niște retușuri și au și niște soți sau iubiți mai tineri… chiar că nu se mai află”.
Dana vorbește “La cină” despre ritualul de îngrijire, despre subiecte tabu, precum menopauza sau vârsta unei femei, despre cea mai mare greșeală a tinereții, dar vorbește și despre copilărie și primii ani de viață, când rujul și fardurile erau jucăriile ei preferate.
“Am chiulit și eu de la școală, dar până am ajuns acasă, mama a aflat, că era profesoară și sunau colegii și mă raportau imediat”.
Dana Sota povestește prin ce chin trecea, în vremea comunismului, pentru a avea ce pune pe masă copilului, venit destul de devreme în viața ei.
“Era o umilință îngrozitoare să mergi la măcelar și să te rogi de el să-ți dea o bucățică de carne pentru o ciorbă sau o supă pentru copii”.
Ce a făcut în America pentru o friptură în plus, cum a reușit să păstreze o relație frumoasă de prietenie cu soțul ei, după divorț, cum e Dana mamă-soacră, care au fost cele mai frumoase vacanțe și cine o așteaptă acasă, aflăm “La cină”.