CURAJ, FII SUPEREROUL UNUI COPIL BOLNAV!

Când auzi că un copil de câteva luni are cancer, te întrebi unde e Dumnezeu și ce planuri are…

Când auzi că într-un spital nu se oferă tot sprijinul de care are nevoie un copilaș lovit de cea mai cruntă maladie, te întrebi ce fac autoritățile cu banii noștri.

Când auzi ca o Asociație ajută bolnavii diagnosticați cu boli grave să depășească momentele critice, trebuie să fii alături de acei români care au făcut lupta petru viață mai ușoară.Am trecut recent pe la Centrul Steuțelor, la Asociația M.A.M.E., și am aflat că există acolo o mână de oameni cu suflete imense care contribuie la starea de bine a micuților năpăstuiți de soartă. Gasiti detalii, in materialul filmat.

Asociația M.A.M.E derulează o campanie de strangere de fonduri pentru a putea oferi, in continuare, diverse terapii de recuperare medicala si psihologica celor 300 de copii diagnosticati cu cancer si alte boli grave care trec pragul Centrului Stelutelor. Trimite SMS la 8844 cu textul “CURAJ” și donează 2 euro pentru a da curaj unui copil bolnav să lupte pentru viața lui! Te vei simți mai bine de Sărbători, și nu numai, știind că ai făcut o faptă bună! Vă mulțumesc!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.