Cu organu’ la psiholog!

Da’ ce de telenovele cu scenariu prost avem in Politia Romana… Dolj, Sibiu, Cluj… si cine stie cate altele vor mai aparea, in Politie sau in alta unitate. Reale sau inventate!

Scandalul sexual cu epoleti ne aduce in fiecare zi cate o poveste cu sare si piper petrecuta (sau inchipuita) prin institutii ale statului. Si eu sunt convinsa ca astfel de intamplari sunt peste tot, nu doar in Politie. Ne atrag atentia astea cu oameni in uniforma pentru ca sunt platiti de noi sa vegheze la respectarea legii (ce limbaj de politist am…), dar asta-i deja o alta discutie.

M-am indoit, personal, de eficienta actiunii pompieristice a ministrului Radu Stroe de a le pune pe femeile in uniforma sa dea cu subsemnatul daca s-au culcat cu sefu’ sau sefu’ le-a pus mana pe fund ori pe sani in timpul serviciului. Sau, poate, ceva mai mult de atat. Ministru’ poate, insa, sa doarma linistit – ceva ecouri are controlul dispus, intr-o dimineata, de domnia sa.

La Cluj, de pilda, povestile sunt relatate pe larg, oral sau scris! Aveti aici o descriere in amanunt.

Ce nu inteleg eu este de ce politistele au asteptat sa vina psihologul si sa le testeze ca sa-si dea drumul la gura si sa vorbeasca despre hartuire sexuala ori viol? Nu puteau sa-l reclame pe sef atunci cand s-a petrecut minunea?!

Oricum, daca politistul nu si-a tinut organu’-n pantaloni, sa plateasca! Vreau sa aud vesti despre concedieri si chiar trimiteri la inchisoare.

PS: Vad la tv, chiar acum, o stire despre o sefa de la Politia Satu Mare care isi punea o subalterna sa-i faca manichiura la serviciu. Ha?!

2 comentarii

  1. ei acum cand s-a deschis desaga, or sa tot vina nazbatii d-astea. nu tre sa ne miram prea tare. ca-n toate; trebuie cineva sa sparga gheata, sa arate ca se si poate vorbi. problema ramane insa: cat din tot ce se vorbeste este si adevarat. ca am vazut ca se poarta si chestia aialalta: stai dom’ne ca n-am spus chiar asa, nu mi-a facut chiar asa, au exagerat unii altii. probleme complexe. organu’ sa fie sanatos, ca avem nevoie de vigoare-n tara asta.

    • si eu am rezerve – sunt povesti reale sau inchipuite! aflam noi pan’ la urma…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.