Chef Cezar Munteanu, în bucătărie, cu diplomație: “Viața mea s-a schimbat radical în Ministerul de Externe”

“Am avut momente în care serveam la masă; la nivel de președinte, din rațiuni de securitate, nu aduci de fiecare dată pe cineva din exterior” – spune chef Cezar Munteanu, omul care a lucrat cu diplomație în bucătărie vreme de 15 ani. “Viața mea s-a schimbat radical în Ministerul de Externe”, mai spune el. 

Unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România își povestește “La cină” traseul profesional, spune de ce a fost atras încă din copilărie de oale și cuțite, câte vase murdare a spălat ca să ajungă până unde este astăzi, cât de mult l-a ajutat munca în alte țări și ce a sacrificat pentru a deveni un chef bucătar apreciat.

“Dacă auzi că am plecat din România, peste vreo 5 sau 7 ani, să nu fii surprinsă”.

Pentru ce președinți și personalități ale vieții publice internaționale a gătit și cât de dificil a fost, ce greșeli fac părinții în privința alimentației copiilor, când iese un bucătar la pensie și de ce sunt bărbații mai buni bucătari decât femeile, aflăm “La cină”.

“Femeile sunt peste bărbați; au 40.00 de atu-uri în plus. Femeile judecă cu ambele emisfere cerebrale, au un al treilea ochi, femeile sunt… top of the top”.

Cine este femeia căreia i-a ocupat permanent bucătăria, ce i-a gătit prima oară, cu ce fel de mâncare a cucerit-o, care este bucătăria internațională care i-a adus mari neplăceri și care sunt momentele în care refuză să gătească, aflăm împreună din materialul video.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.