Care ştii, măh, înjurături?

Care ştii, mah, ceva înjurături zdravene? Am mare nevoie acu’ de ele, fiindcă acu’ am aflat că am de dat statului român ÎNCĂ 250 de lei. Păţania cu ridicarea Buburuzei (pentru care am plătit 450 de lei) mi-a urcat pulsul peste limită la finele anului trecut.

Dar n-a fost tot. Azi am aflat că mai am de plătit o amendă în contul aceleeaşi zile, pentru aceeaşi faptă (de neiertat, oameni buni!).

Trec peste ideea că totul s-a petrecut într-o parcare, trec peste faptul că Poşta Română funcţionează când vrea ea în aşa fel încât nu poţi plăti amenda la jumătate pentru că plicul n-a ajuns la timp, trec peste stupiditatea unei amenzi pe care mi-a dat-o Poliţia Locală pentru că am suit două roţi ale maşinii mele peste 15 centimetri de pământ de-al lor în parcarea de la casa Presei, uit de creirul mic al unui angajat mare care crede că o alee din parcare reprezintă, într-un act oficial, “str. Casa Scânteii”, uit şi de excesul de zel al unor oameni plătiţi ŞI din banii mei, mă uit în altă parte dimineaţa când văd (ce a mai rămas din) maşina parcată de mai bine de un an în faţa blocului…

Ghici de ce? Sunt foarte nervoasă! Acum am chef doar să-i înjur pe ăia de la Consiliul Local al Sectorului 1 – Poliţia Locală, dar nu prea ştiu nişte vorbe de duh să le meargă bine de mâine-ncolo. Dom’ primar, dacă treceţi din întâmplare pe aici, mă puteţi ajuta şi dumneavoastră! Nu fac selecţie la înjurături.

7 comentarii

 1. Spune-le asa: “Sa vi se sparga si roata de rezerva si sa nu aveti service pe o raza de 20 de km” (asta o injuratura mai lejera, nu-mi permit sa scriu prea multe).


  Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/petreanu/public_html/ionelanastase.ro/wp-content/themes/ionela/include/comments.php on line 65
 2. Daca analfabetul ala comunitar a scris “str. Casa Scinteii” PV-ul e nul de drept. http://www.amenda.ro/

  • am publicat data trecuta actul in care stă scris “str. casa scanteii”. atunci am platit 450 de lei. multumesc de pont!

 3. Eu pot înjura cam o oră fără să mă repet. Pot oferi o mostră.
  …pădurea din care s-a tăiat copacul din care s-a făcut scândura din care s-a făcut etajera care-a fost pusă în raftul care e în farmacia în care e o angajată a pus un pachet cu prezervative pe care tatăl cuiva [………] l-a cumpărat dar nu l-a folosit şi s-a născut un bou care a cumpărat mânecuţe şi le-a tras pe cap nu pe coate şi a ieşit povestea de mai sus.
  Mulţumesc pentru înţelegere, e cam lung comentariul 🙂
  PS La puncte puncte sunt multe de scris …

 4. Cred că am greşit ceva, aşa că reiau.
  […] pădurea, din care s-a tăiat copacul, din care un tâmplar a făcut scândura, din care o fabrică de mobilă a făcut un raft, care a fost parte dintr-un mobilier, care a fost vândut unei farmacii, pe care o angajată a pus o cutie cu prezervative, pe care un bou le-a cumpărat, a uitat să le foloseasacă, aşa că s-a născut un idiot, ăla care a uitat de mânecuţe şi…a apărut povestea ta.
  Asta e varianta decentă a înjuratului o oră fără să mă repet, ailaltă e nepublicabilă 🙂
  La puncte punctele de la început sunt câteva cuvinte de pus

  • cred ca doar pe aia nepublicabilă o intelege ăla care mi-a dat amenda. 🙂

 5. Nu conteaza data la care a ajuns plicul la destinatie, ci data depunerii acestuia la poștă.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.