Fetelor, REDUCERI!

Nu ştiu altele cum sunt, dar eu când văd promotii în faţa ochilor, mă pierd cu firea. Iau chip de nebunie şi mă reped cu viteza Gabrielei Szabo în magazinele cu pricina. Dacă mai am şi prietenele prin preajmă, ziua reuşită e garantată. Spun ziua pentru că la reduceri nu te duci să stai doar o oră. Se iau rafturile la mână cu răbdare şi cu precizie de chirurg. Se caută, se caută, se caută şi nu se pleacă din magazine până nu se vede tot ce are preţ mai mic decât în urmă cu o săptămână.

De mâine – 15 ianuarie, magazinele intră OFICIAL în perioada de reduceri când îmbrăcămintea şi încălţările sunt mult mai ieftine. Aşadar economie zdravănă în bugetul de shopping.

Anul ăsta sunt zeci de magazine care au făcut notificări către primării despre perioda de soldare şi despre produsele de sezon la care se vor aplica reducerile (nu înţeleg de ce legea obligă comercianţii să facă această adresă către primărie cu 15 zile înainte de start. amenzile sunt până la 10.000 de lei pentru cine n-o face).

Firme cunoscute vor oferi discounturi de le 40 până la 80 la sută. Citeam prin ziare că în Sectorul 3 sunt ofertele cele mai bune şi ghici ce?! Stau în Sectrorul 3! Păi…fetelor, REDUCERI!

4 comentarii

  1. Salut, e bine sa ne reamintesti de reducerile incapand cu 15 ianuarie 🙂 Voi merge si eu cu siguranta sa vad!

    Eu mai intru si pe SellADeal.ro, am gasit acolo muulte reduceri din online. Uneori e ok sa stai sa iti vina produsele acasa… Poate sunt eu mai comoda 🙂


    Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/petreanu/public_html/ionelanastase.ro/wp-content/themes/ionela/include/comments.php on line 65
  2. Astept ca raspunsul la aceasta intrebare sa mi vina pe parcurs,in anii viitori,cand ,sper eu,sa fiu mai coapta la minte decat sunt acum.

  3. ooo da cunoastem febra, tocmai m-am linistit. Am ramas cu magazinele online pentru moment, asa ca ma multumesc cu site-urile de reduceri. Mi se intampla sa pierd uneori cam mult timp pe 123reduceri.ro dupa reduceri

    • Slava Cerului, eu nu sunt fan cumparaturi online. deci…de o grija am scapat! :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.