Călin Goia: Pe băiatul meu îl strigă la școală “băiatul lui Voltaj”!

“Am reușit să ne creăm propriul stil; dacă asculți o piesă Voltaj, chiar și până intra vocea mea, recunoști că e Voltaj”.

Călin Goia, unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, este “La cină” și spune lucruri pe care nu le-a mai spus niciodată până acum într-un interviu televizat.

“Dupa clasa a 10-a, treceam a 11 -a, voiam să merg la mare și am zis că trebuie să lucrez, să strâng bani să mă duc la mare, și m-am angajat la o companie de băuturi, încărcam și descărcam lăzi cu sucuri”.

Amănunte din copilăria trăită la Cluj, cu o soră mai mare, partener de năzbâtii, povești frumoase despre părinți și colegi de clasă, dar și istorisiri extrem de triste din viața de artist, alături de trupa Voltaj, detalii despre industria muzicală românească, secretul unei familii unite și fericite, descrierea vacanțelor în 5 și dezvăluirea pasiunilor de om mare. Sunt, toate, descrise “LA CINĂ”. 

“Ne-am dus spre casă si bineînțeles că Dacia, bătrână fiind, a cedat la un moment dat și țin minte că eram pe “Trafic greu”, aici în București, ieșea fum din motor și eram doi băieți îmbrăcați în roșu, în catifea, și ne uitam descumpăniți într-un motor din care iesea fum”.

Dacă “Școala vedetelor” l-a făcut vedetă, dacă la 20 de ani a trăit fără griji și fără bani, cum îl strigă lumea pe stradă, ce super poveste de pescar amator are, ce cărți citește în ultima vreme, aflați din material video.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.