Stephan Pelger: “Mult am suferit din cauza adopției și a orientarii sexuale”

Stephan Pelger a venit “La cină” cu amintiri, cu dezvăluiri, cu emoție și cu… blana de Chinchilla.

Creatorul de modă a vorbit despre primii ani de viață și atmosfera din casa părintească, despre năzbâtiile făcute la Biserica Neagră din Brașov, locul unde tatăl lui era preot, despre primul șorț pe care i l-a cusut mamei când avea doar 3 ani și despre tendințele pentru toamnă-iarnă.

“Ideea este că nu trebuie să te îmbraci scump sau nu trebuie să te îmbraci numai în branduri; trebuie să știi cum să le combini, ăsta este secretul fashion-ului. (…) Am învățat de la unul dintre profesorii mei de la Viena: pui pe tine, după care pui 30% jos și ești perfect! (…) Cum spunea regretatul Karl Lagerfeld, Dumnezeu să-l odihnească, odată ce revine treningul în modă, pe stradă, vine sfârșitul lumii”.

Pelger a vorbit și despre răutatea copiilor de vârsta lui și despre momentul în care a aflat că este un copil adoptat.

“Mi-a zis că am fost cel mai urât și că am ridicat mânuțele. Și ăsta a fost pentru ea semnul că este copilul potrivit”. 

Citit, sincer, asumat, Ștefi, cum îi spun prietenii, a vorbit deschis și despre orientarea sexuală și despre ziua în care le-a dezvăluit asta părinților.

“Când aveam 12 ani, le-am spus că n-or să aibă niciodată nepoți. Și tata, un om foarte corect, a spus – aoleu, dar ești bolnav? Și mama, foarte nonșalantă, după două pahare de vin, că-i placea vinul la masa de prânz, a spus – nu, dragă, fiul nostru e homosexual. Și asta a fost tot!”

Supranumit “stilistul vedetelor”, Stephan Pelger a descris, pe larg, cum sunt două dintre clientele sale foarte cunoscute: Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei și Carmen Iohannis.

Cât de mult îi lipsește mama sa, aflată într-un cămin de bătrâni din Germania, care a fost cel mai dureros lucru care s-a spus despre el în presă, dacă a făcut lucruri interzise în viață și de ce invită doar fete la ziua de naștere, aflați din materialul video.

Pe scurt: Stephan Pelger, regal de sinceritate “LA CINĂ”!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.