Pilotul de raliu Alex Filip, despre accidente și trafic, conducere defensivă, curse de raliu și… viață!

Alexandru Filip este pilot de raliu, un sportiv preocupat de educația rutieră, e corporatist, angajat de ani buni al unei multinaționale, e ciclist și este tată!

Alex vorbește “La cină” despre relația pe care o are cu mâncarea și despre încercările de a evita drumul spre frigider, ne spune și cum a reusit să dea jos 40 de kilograme, vorbește despre cursele de raliu și despre momentul în care a decis să se apuce de acest sport, dar detaliază și momentele grele în care distrus o mașină de curse, în proporție de 100%, și a scăpat cu viață, după ce s-a dat de 18 ori peste cap.

Dacă a vrut să renunțe la acest sport în toți cei 20 de ani de concursuri, dacă pilotajul aduce venituri consistente, dacă a luat amenzi de circulație pentru viteză și dacă piloții slăbesc în cursele de raliu, aflăm “La cină”!

De asemenea, aflăm cum reacționează oamenii atunci când pilotul Alex Filip le atrage atenția că au greșit în trafic, cine sunt cei care urmează cursuri de conducere defensivă, care este calitatea școlilor de șoferi din țara noastră, ce părere are despre femeile care șofează și de ce sunt atât de de multe accidente pe șoselele din România.

Alex Filip ne spune și ce se mai întâmplă în procesul în care l-a dat în judecată pe șoferul care l-a lovit cu mașina, în urmă cu aproape un an, când el era pe bicicletă.

Un dialog cu multe informații, La cină!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.