Ana-Maria Bucura: “Mi s-a spus că sunt prea frumoasă, că zâmbesc prea mult”

“Modelele, de foarte multe ori, au fost considerate umerașe sau… nu gândesc; știi, noi eram doar frumoase.”

Ana-Maria Bucura, unul dintre cele mai cunoscute modele de la noi vine “La cină” pentru a ne demonstra că manechinele mănâncă și seara și că pot citi Shakespeare într-o limbă străină.

Frumoasă, inteligentă și extrem de serioasă, Ana și-a clădit o profesie din toate aceste calități, ani de modelling care au așezat-o între modelele de succes ale lumii. A lucrat, pe toate continentele, pentru Lanvin, Pacco Rabanne, Fendi și i-a fost muză pentru creații lui Karl Lagerfeld, lucrând pentru casa Chanel ani buni.

“Am călătorit foarte mult în Asia și cred în roata vieții – primești bine, trebuie să dai; energia asta, pentru mine, e important să circule” 

Ana povestește momente din viață, lucruri nerostite până acum în fața unei camere de filmat.

https://www.traditionrolex.com/4

“Am fost tocilară și am luat coroniță până în clasa a 8 -a, inclusiv; am și intrat la liceu la contabilitate intensiv engleză. (…) Acum cânt într-un cor de amatoare și o fac pentru sufletul meu” 

Dacă i-au plăcut hainele și fardurile de mică, dacă divorțul și-a pus amprenta pe viața ei, dacă fiica ei îi calcă pe urme, dacă doar având 90-60-90 poți deveni model și dacă a încurcat-o frumusețea, de-a lungul anilor, aflați “La cină”.  

“Mi s-a spus că sunt prea frumoasă, că zâmbesc prea mult și am plecat de acolo” 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.