Abramburica Dana Rogoz, 36 de ani de viață și 33 de ani de muncă

Avea doar 4 ani când a plecat în primul turneu fără părinții ei, iar de la 8 ani și jumătate a muncit și a avut salariu. A fost la Minisong-ul condus de Ioan Luchian Mihalea, a cărui moarte a afectat-o enorm, copil fiind, a urmat Abracadabra lui Marian Râlea, unde a început să devină cunoscută ca Abramburica, a fost copilul minune al Pro TV, fata de meteo, adolescenta sexi de “La bloc”, iar apoi filmul și teatrul i-au adus consacrarea ca actriță.

Dacă s-ar fi gândit cineva să-i facă, la începuturile carierei, carte de muncă, acum putea ieși lejer la pensie, la doar 36 de ani.

În copilărie, Dana Rogoz nu a avut vacanță, ca toți ceilalți copii, pentru că avea concediu, nu se juca foarte des cu vecinii, în fața blocului, ci cu adulții, pe platourile de filmare de la Buftea. Iar școala nu a fost pusă nicioadată pe planul doi. Cum a reușit să facă față, aflați din materialul video.

Dana a povestit “La cină” toate etapele prin care a trecut ca să ajungă cine e astăzi. Este actriță, model, designer, prezentator tv, blogger, soție și mamă a doi copii: Vlad și Lia. Abramburica e vedetă de când se știe și asta a ajutat-o în viață, dar a și încurcat-o uneori.

Despre noul film în care joacă, despre casa de la Viscri, unde e vecină cu prințul Charles, despre dragoste, regrete, despre divorțul părinților și moartea profu’lui, vorbim “La cină”.

2 comentarii

  1. Foarte frumoasă emisiunea! Mă bucur că Dana, cu al ei discurs bogat, a fost lăsată să vorbească. Regret că a dispărut fotografia pe care o făceați toți trei.


    Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/petreanu/public_html/ionelanastase.ro/wp-content/themes/ionela/include/comments.php on line 65
  2. Un invitat cu adevarat special 😉

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.