Dr. Andreas Vythoulkas, medicul grec cu peste 3.000 de copii români

Medicul grec Andreas Vythoulkas a venit în România în urmă cu 15 ani și nu a mai plecat. In tot acest timp, doctorul, specialist în infertilitate, a ajutat mai bine de 3000 de femei să rămână însărcinate atunci când ele nu mai credeau în această șansă, dar și-a făcut și o familie frumoasă aici în țara pe care nu mai vrea să o părăsească.

Doctorul Vythoulkas povestește și de ce nu a reușit să-și ia cetățenie română, ce l-a făcut să devină ginecolog, de ce nu a fost considerat un băiat cuminte și ce-l emoționează până la lacrimi.

Aflăm “La cină” dacă își permite să se despartă vreodată de telefonul mobil, dacă vacanțele lui sunt liniștite, dacă se atașează emoțional de cuplurile cu probleme de fertilitate, câți copii îi poartă numele, cum și-a câștigat primii bani, când era adolescent, dar aflăm și cine este persoana care îi lipsește cel mai mult în viață, cum și-a cunoscut soția și cum a cerut-o în căsătorie, care este cea mai mare bucurie a lui când ajunge seara acasă și ce mâncare îi amintește de copilăria petrecută în insula grecească Zakynthos.

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.