VIA – prima aplicație mobilă pentru tinerii bolnavi de cancer din România

Doar un bolnav de cancer înțelege prin ce trece cu adevărat un bolnav de cancer… Cei care suferă de crunta maladie au aceleași suferințe, poate chiar același tratament, aceleași frici neîmpărtășite, aceleași dureri mocnite, aceleasi gânduri. Pentru ei, Asociația Little People și Lidl au creat o aplicație dedicată tinerilor diagnosticați cu cancer, cu vârste între 18 și 39 de ani. Un suport moral, un spațiu securizat, virtual, unde pot întreba orice, pot vorbi deschis despre subiecte tabu, pot să-și descarce sufletul în fața unor oameni care trăiesc experiențe similare și pot lega prietenii.

Aplicația este disponibilă pe telefoane mobile cu sisteme de operare iOS și Android și poate fi descărcată gratuit din iTunes sau GooglePlay.

Câte nevoie este de această aplicație? Ne spune Diana, o fată cu un zâmbet fermecător care a învins cancerul. Povestea tinerei de 20 de ani, în materialul următor:

Foto: pixabay

2 comentarii

  1. Doamne ajuta-ne si da-le acestor tineri putere si sanatate.
    Fiul meu de 14 ani se lupta cu neurobladtomul pt a doua oara in viata. Cu o copilarie furata, maturizat prea devreme de la atata suferinta , Alex lupta din rasputeri si vrea sa se intoarca sanatos acasa. De 10 luni suntem internati la Istanbul , suntem epuizatii fizic , iar financiar disperati caci tot tratamentul il suportam singuri. Am depasit 300.000 euro si inca mai urmeaza proceduri. Rezultatele sunt bune , lupta e grea si puiul meu nu se da batut . A aj6ns aici paralizat din cauza 6nui tumori la coliana vertebrala si suporta in paralel tratament oncologic si recuperare fizica. Povestea lui Alex foarte trista si dureroasa , a inceput din 2006 , pe cand avea 2 anisori sinu credeam ca poate indura atatea. Va rugam din suflet orice ajutor, sfat sau share la pagina de donatii il pot salva pe Alex!!!
    Multumesc pentru accept!
    Va rugam din suflet ajutati-ne sa distribuim la cati mai multi prieteni. Este despre fiul meu, foarte dureroasa si trista situatia prin care trecem !
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1432668470211787&id=100004059438841

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.