Sa ne facă Prințul Charles și drumuri până la Viscri!

O călătorie prin țară m-a dus și pân’ la Viscri, localitatea devenită celebră datorită Prințului de Wales care are acolo o proprietate. O zonă absolut superbă, dar cu drumuri aproape impracticabile. Și dacă Fundația Prințului Charles a investit în țara noastră, în cei 3 ani de existență, peste un milion de lire sterline, n-ar putea să facă și niște drumuri?! Că noi nu suntem în stare!

Abia acum am înțeles sensul vorbelor zise de fostul președinte Traian Băsescu care afirma, la un moment dat, că turismul se face cu avionul! Înțelegeți și voi dacă vă uitați la materialul video:

1 comentariu

  1. Primarul Buneștiului – comuna de care aparține Viscri – a iscat un scandal imens în comunitate acum câțiva ani când voia sa construiască nu știu ce măgăoaie de complex turistic undeva între dealurile care duc spre Viscri. Același primar reabilitase clădirea primăriei cu polistiren, termopane cu rame albe și trântise și o culoare de-ți lua ochii: frumos, cum se face.
    Din fericire în Viscri parcă e o altă lume, s-a creat o comunitate foarte puternică și n-ar fi exclus ca în anii următori drumul spre satul lor să îl refacă din fonduri proprii.


    Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/petreanu/public_html/ionelanastase.ro/wp-content/themes/ionela/include/comments.php on line 65

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.