Urãsc parolele!

Prea multe secrete in viata mea! Prea muuuuuulte!

Daca vreau sa descarc o aplicatie, am nevoie de parola, dupa ce am avut nevoie de un cod secret ca sa intru in telefon. In telefonul MEU!
imageDaca vreau sa-mi cumpar pantofi on line, am nevoie de codul de securitate ca sa platesc cu cardul. Aici este mega-enervant pentru ca, in timp ce tu scormonesti in memorie dupa parola si blochezi cardul, vine alta si-ti ia pantofii vietii de sub nas!

Nu mai poti vedea un film la tv fara sa bagi o parola. Am chef de un film-sirop fix cand EL nu e acasa, dar tocmai de EL am nevoie ca sa puna codul, de EL fixat!

Si pentru ca veni vorba despre EL, ultimul calculator a venit in casa noastra cu o parola pe care nu reusesc niciodata sa o tin minte, deci nu am acces! Scriu pe telefon sau pe IPad.

Si, nu in ultimul rand, cele patru adrese de e-mail… Una de serviciu, una personala, una pentru site-uri de cumparaturi si ultima – una veche, demodata!

A, stati asa: mai avem cod de acces la card pentru internet banking! Plus codul de intrare in bloc!

Sa desfiinteze cineva parolele si sa mearga totul cu amprenta digitala, va rog! Propun o dezbatere publica pe tema asta!

3 comentarii

  1. Solutia este un manager de parole. LASTPASS e cel mai bun.


    Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/petreanu/public_html/ionelanastase.ro/wp-content/themes/ionela/include/comments.php on line 65
    • Mi-a mai spus cineva! Promit sa citesc despre asta! Multumesc! 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.