Autostrada Soarelui se închide fix când iese soarele!

imageA2 se închide pentru reparaţii! Mai exact, se inchide tronsonul Drajna-Lehliu, o portiune de autostrada de aproximativ 40 de kilometri, iar drumul va fi deviat pe DN 3A!
Surse din CNANDR spun, pentru Digi 24, ca lucrarile vor dura cel mult trei luni (ei, aș!) si vor costa 10 milioane de euro.

Oficialii companiei de durmuri vor ca lucările să se încheie până la începerea sezonului estival, dar ma indoiesc ca va fi asa atata vreme cat in acest moment abia se lucreaza la hârtiile pentru licitatie. Chiar daca sa zicem ca lucrarile incep in aprilie (desi e tarziu pentru asta), cu foarte mult noroc ar fi gata in iulie!

Cum sa inchizi autostrada care duce la mare in sezon estival? Gropile sunt acolo inca de acum doua luni si pana azi n-a prea plouat!

2 comentarii

  1. Ca la noi la nimeni ! Romania = tara tuturor posibilitatilor ! ( mai ceva ca USA ) 🙁


    Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/petreanu/public_html/ionelanastase.ro/wp-content/themes/ionela/include/comments.php on line 65
    • Nu sunt specialist, nu stiu care e alternativa, dar si asa drumul spre mare e extrem de agoomerat vara…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.