Sutienul – mereu o problema!

Ti-l doresti pe la vreo 4 anisori cand nu stii sigur daca se zice sutien sau sutiend. Iti pare, in mintea ta de copil, mare chestie sa-l porti la plaja impreuna cu un slip asortat. Pentru ca asa ai vazut tu la mama. Sau la matusa.

Si primesti, pe la 9 ani, sutien cu dantela, flori, volane de culoare roz ori rosu ca sa poti iesi cu el la strand sau la mare. Ai primul tau costum de baie si esti mandra de el in toate fotografiile de la mare.

Il porti un an, dar sutienul ramane mic. Atat de mic la norocoase…

Iti cumperi un alt costum de baie care sa-ti ascunda nurii. Si inca unul… Si inca unul… In fiecare an altul. Mai nou si mai cool.

Apoi, brusc nu ti-l mai doresti. Il urasti, efectiv. Nu-l mai vrei la plaja, nu-l mai vrei la cinema, nu-l mai vrei la intalnirea la drum de seara. Si-ti permiti, o vreme, sa-l lasi acasa.

Intervine, apoi, nevoia de a-l purta. Mama ei de gravitatie! Si il cauti cu disperare in magazine pana la sfarsitul vietii.

 

 

 

2 comentarii

  1. Drept urmare, ne-ai prezentat o poză sandals-less. Aştept un articol despre ciorapii de lycra cu speranţa la o poză expresivă. 😉


    Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/petreanu/public_html/ionelanastase.ro/wp-content/themes/ionela/include/comments.php on line 65

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.