Sore: România e cea mai sigură țară pentru a-ți crește un copil

“Când eram mai mică, colegii mă tachinau și-mi spuneau “domnule castor”, că era o reclamă la pasta de dinți, pe vremea aia. (…) Acum nu mai simt lacrimi, cum simțeam când eram mică, acum simt furie și mai multă putere să lupt pentru lucrurile în care cred”

Vă spune ceva numele Sorina Cătălina Mihalache? Poate că da, dar, cel mai probabil, nu. Pentru că numele de scenă e Sore, așa o știe toată lumea pe cea care este cântăreață, actriță, influencer și creator de conținut. Ei, bine, Sore a venit “La cină” și ne-a spus aproape totul despre viața ei. 

“Țin totul pentru mine, las la vedere doar ce vreau. (…) A fost un moment super emoționant momentul în care am primit jurnalul, căci eram și eu însărcinată și, cumva, prin ochii mei de viitoare mamă vedeam ce a văzut mama așteptându-mă pe mine”.

Câte tatuaje are și care sunt poveștile din spatele lor, ce știe să gătească și îi iese perfect, dacă mai are emoții când urcă pe o scenă, dacă poate să plângă la comandă, care au fost oamenii care i-au modelat caracterul și i-au reconfigurat traseul profesional, care a fost provocarea vieții ei și care sunt contractele pe care le refuză, aflăm “La cină”.

“N-as face publicitate sau nu mi-aș asocia imaginea cu niciun lucru periculos sau în care eu nu cred și pe care nu-l introduc în viața mea de zi cu zi, pentru că mi s-ar părea un lucru lipsit de moral”

Sore ne spune și cât contează frumusețea în meseria ei și câte uși deshide ea, dar și câte închide.

“Înainte de licență, profesorul meu de an mi-a spus că eu n-am ce să caut, ca femeie, la regie.” 

Cum a schimbat-o fetița ei Erin este, de asemenea, un capitol important în emsiune.

“Gândindu-mă la toată Europa noastră, mi se pare că România e cea mai sigură țară în momentul ăsta, pentru a-ți crește un copil. (…) Sunt omul care moare cu dreptatea-n brațe”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.