Selly, La cină: “amenintările cu moartea vin de la copii”

Selly a fost invitat la Digi24, “La cină”, unde a dezvăluit multe dintre secretele unei (deja) meserii care este descoperită în România, pas cu pas, de câțiva ani încoace. Vloggerul a spus și cum a ajuns să fie unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din România, a explicat de ce crede el ca materialele lui de pe youtube fac milioane de vizualizări și a vorbit despre cum se poate câștiga foarte bine în online.

Cât câștigă un influencer (sau un creator de conținut, așa cum îi place lui să se exprime), ce înseamnă să fii vlogger, dar și care sunt schimbările majore care ar trebui făcute în educația din România pentru a o aduce la nivelul vremurilor pe care le care trăim, aflăm “La cină”.

Selly a vorbit și despre nivelul de ură de pe internet, care este tot mai mare, iar amenintările vin și de la copii cu vârste tot mai mici. El a povestit ce amenințări cu moartea a primit de-a lungul anilor și cum a reacționat la acest val negativ.

Andrei Șelaru a dezvăluit și când a plâns ultima dată și de ce, care a fost cea mai reușită vacanță, dar și cine îi mai spune pe nume astăzi, când toată lumea îl știe de Selly.

Aflați, de asemenea, ce emisiune pregătește cunoscutul vlogger pentru tv.

Un dialog cu gust, La cină.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.