Sărmana EBA se mărită, ţara e împărţită!

Elena Băsescu a visat, incă din copilărie, la nunta ei. S-a vazut, ca multe altele, in rochia alba de mireasa, la bratului alesului inimii, jurandu-si credinta in fata altarului. Si-a imaginat de “n” ori cum va fi acea zi… Toate o facem, nu?

Acum, acea zi pentru ea e aproape, foarte aproape, iar tabara politcă ostilă tatălui aruncă, de pe margine, cu noroi in cel mai important eveniment din viata ei. Totul pentru că tatal ei este presedintele tarii si este extrem de controversat. Nu mai e Basescu popular, Elena nu-i privita cu ochi prea buni si multi spun ca nu era momentul pentru nunta ei.

Rochia de mireasa e, in media, mai scumpa decat in realitate, somonul e mai afumat si icrele-s mai negre pentru ca “tati” e la Cotroceni, Elena seamana, in opinia unor analisti, cu Nicu Ceausescu, locatia e de prost gust, cantaretii nu sunt de calitate, am auzit chiar ca EBA e urata si ca s-a interzit sa se faca fotografii la eveniment ca pozele sa fie modificate, ulterior, pe calculator, nu stiu ce artista a refuzat sa cante la nunta anului pentru ca avea deja alt angajament, langa cuvantul securitate e pus cuvantul maxima… Scandalul cel mai mare s-a facut in jurul unui cuplu care si-a anulat petrecerea din pricina mezinei presedintelui. Ciudat este ca RA APPS, care apartine azi Guvernului, a acceptat sa contramandeze un alt eveniment pregatit acolo in favoarea familiei Basescu.

M-am gandit la ce simte Elena, viitoarea mireasa. N-am iesit la cafea, n-am fost la scoala impreuna, nu suntem prietene nici macar pe site-urile de socializare (m-a blocat pe twitter), n-am laudat-o nicodata, ba chiar i-am criticat dur prestatia din Parlamentul European si am rostit vorbe acide la adresa iesirilor ei publice unde gramatica limbii romane a cam dat-o de gol.

Dar spun azi ca Elena Basescu are dreptul sa se bucure din plin de cel mai important eveniment din viata ei. Casa de piatra, Elena!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.