EBA e mireasa!

Imbracata intr-o rochie roz din dantela ( roz fane ii spun stilistii, roz pal ii zic eu, ca-s din provincie), Elena Basescu a pasit emotionata pe scarile Primariei Sectorului 2. A fost primul moment important din ziua cand ea devine doamna cu acte in regula. Era frumoasa! Am spus-o si-o repet – era foarte frumoasa. Cel putin asa am vazut-o eu privind curioasa la televizor. Frumoasa si eleganta, fara sa epateze. Era o fata fericita intr-o zi decisiva pentru ea.

S-au gasit, insa, cateva zeci de oameni sa-si strige nemultumirea acolo, in fata Starii Civile, huiduind-o pe EBA la cununia ei. Au fost mai multi cei care au aplaudat-o (reporterii tv au descoperit oameni veniti s-o vada pe Elena de la 8 dimineata), dar dezgustul unor sunete puternice care nu erau aclamatii a fost mai pregnant. Jenant a fost! O mana de oameni a umbrit parte din evenimentul fericit la care ea a visat de copila.

Am privit furioasa imaginile, am ascultat zgomotele, am descifrat strigatele si mi-am zis ca nu mai suntem umani, ca politica si-a bagat coada asa de adanc in viata noastra incat ne-a dezumanizat ca natie. Ne-a abrutizat!

Ii inteleg pe cei care protesteaza, ii inteleg pe cei frustrati ca votul lor a fost inutil, ii inteleg pe oamenii ajunsi la capatul rabdarii. Chiar pricep asta. Dar nu-i inteleg astazi!

Pentru mine, Traian Basescu nu este presedinte AZI, e socru mic! Este tatal care-si marita fata si traieste emotiile acestei zile. EBA nu este europarlamentar AZI, e mireasa! Este tanara care imbraca rochia alba si semneaza, cu emotie, certificatul de casatorie.

Foto: cancan.ro

De luni, el e presedinte si ea e europarlamentar. Sa-i lasam in pace pana luni sa-si consume un eveniment minunat in familie.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.