PSD nu suportă femeile care muncesc și câștigă MULT!

“Șefa” Indemnizațiilor pentru Creșterea Copilului ne-a spus azi că putea să nu dea bani proaspetelor mămici (sau tătici), că doar așa e în alte țări civilizate. Sau… putea să le arunce-n portofel doar 100 de euro! Dar ea, mărinimoasă, a dat! Și încă a dat mult: 1800 de euro, ca-n Germania!

Guvernanții actuali consideră, așadar, că indemnizația asta e un fel de pomană pentru care ar trebui să le fie rușine părinților că o primesc. E mare! E prea mare în comparație cu alte țări!

Nu mai vorbesc acum despre ce condiții oferă alte țări proaspetelor mămici, ce sume câștigă lunar un cuplu, câte creșe au părinții la dispoziție, câte grădinițe și școli… Au promis și ai noștri când au plafonat indemnizațiile că vor face creșe. Dar peste doi ani!

Ne-a mai spus Lia Olguța Vasilescu că femeile astea, care pretind sume uriașe atunci când aduc pe lume un copil, nu contribuie pentru aceste indemnizații. De parcă ele n-ar veni din bugetul pe care-l alimentăm cu toții, chiar și mamele care pentru că au salarii mari, au și dări mari către stat. Dar…dacă indemnizațiile nu sunt pe bază de contribuțe, de ce nu sunt egale pentru toată lumea?!

Câtă aroganță cu banii noștri! Am ajuns la concluzia că, pur și simplu, PSD nu suportă femeile care muncesc și câștigă bine. E clar: ele nu pun ștampila pe trandafiri! Dar sunt bune de arătat cu degetul pentru că ele sunt cele care vor să stoarcă bugetul până la ultimul leuț! Nu afaceriștii evazioniști, nu politicienii corupți care se înfruptă de ani buni din banii statului. Ele, mămicile cu salarii mari!

Lia Olguța Vasilescu a ratat o nouă șansă! Putea să tacă!

4 comentarii

 1. doamna Olguța Vasilescu a fost căsătorită.
  are un copil din prima căsătorie.
  fostul soț lucrează la ASF ( doar PSD l-a promovat).
  știm ce salarii au domnii/doamnele de la ASF.
  întreb, pensia alimentară pe care doamna Olguța Vasilescu o primește lună de lună de la fostul soț nu este o pensie nesimțită?

 2. Draga Ionela ,ai uitat zilele cand latrai la kaka tv ?Tu ,Ciutacu ,Andreea Cretulescu,Lili Ruse ,Cristina Sincai,etc,etc!Acum ataci tot ce pupai in cur !!!!

 3. – dl Liviu Dragnea și-a obligat colegii din comisia juridică să voteze favorabil audierea doamnei Guseth pentru funcția de Min. Justiției.
  – dl Liviu Dragnea și-a obligat colegii să voteze “Guvernul meu” pentru că: dl Dacian Cioloș l-a numit vice-premier și min. dezvoltării pe dl Vasile Dâncu.
  dl Liviu Dragnea și-a asumat public relația de prietenie cu dl Vasile Dâncu.
  seara, dl Liviu Dragnea amenința “Guvernul meu” cu moțiunea de cenzură și brusc dimineața realiza că stabilitatea țării este mult mai importantă decât preluarea guvernării.
  foarte puțini membrii PSD au criticat activitatea Guvernului Cioloș – îi înțeleg, lideri importanți ai PSD-ului au făcut parte din echipa guvernamentală.
  ex. dl Dobre (Purtător de cuvânt PSD) a fost secretar de stat în Min. Muncii.
  în campania electorală dl Liviu Dragnea se lăuda cu măsurile economice adoptate de Guvernul Ponta / dl Liviu Dragnea a făcut un bilanț cu privire la activitatea Guvernului Ponta dar a “uitat” să-l invite la dezbatere pe fostul prim-ministru Victor Ponta.
  – ICCJ l-a condamnat penal cu suspendare pe dl Liviu Dragnea în dosarul referendumului.
  decizia ICCJ nu era definitivă.
  dl Liviu Dragnea demisionează din Guvern dar și din funcția de Președinte executiv PSD.
  repet, decizia ICCJ nu era definitivă.
  după demisia dl Victor Ponta din funcția de Președinte PSD, dl Liviu Dragnea devine Președintele PSD.
  ICCJ menține decizia de condamnare în dosarul referendumului.
  dl Liviu Dragnea nu demisionează din funcția de Președinte PSD / înțeleg că PSD-ul trebuia salvat din mâinile SISTEMULUI și singura persoană dispusă să “moară în picioare” pentru această cauză a fost doar dl Liviu Dragnea.
  în campania electorală dl Liviu Dragnea nu își dorea să devină Președintele Camerei Deputaților /ne aducem aminte de conflictul dintre actuala conducere PSD și dl Valeriu Zgonea?!
  după câștigarea alegerilor parlamentare dl Liviu Dragnea devine Președintele Camerei Deputaților – votul colegilor din PSD și ALDE a fost o simplă formalitate.
  – în anul 2012, doamna Hăineală (fost membru CSM) era “BĂSISTĂ”.
  în anul 2017, colegii dl Liviu Dragnea (doamna Carmen Dan și dl Florin Iordache) au numit-o pe doamna Hăineală secretar de stat în MAI/Min. Justiției pentru că este o profesionistă desăvărșită.
  nimeni din PSD și ALDE nu și-a dorit să afle adevărul de la doamna Hăineală despre faimoasa erată CCR care a invalidat referendumul de demitere a fostului Președinte Traian Băsescu.
  – dl Robert Cazanciuc a fost Min. Justiției în Guvernul Ponta /când dl Robert Cazanciuc era Min. Justiției, lideri importanți din PSD afirmau fără probe că domnia sa este “om al SISTEMULUI”.
  dl Liviu Dragnea l-a promovat pe dl Robert Cazanciuc.
  acum, dl Robert Cazanciuc este Președintele Comisiei Juridice.
  dl Robert Cazanciuc este “om anti-SISTEM”
  înțelegeți logica PSD-ului?
  – dl Liviu Dragnea (Președintele Camerei Deputaților) a promis cetățenilor români că va solicita dl Președinte Klaus Iohannis desecretizarea protocoalelor secrete dintre SRI și instituțiile judiciare.
  au trecut 7 luni și ce s-a întâmplat? NIMIC

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.