Primarul care se bate cu o buruiană

Iti vine sa te tavalesti pe jos in hohote de ras cand auzi ca exista un primar care duce o batalie cu o buruiana. Ar fi de ras, daca n-ar fi de plans. La propriu! image
Stirea e asa: primarul Timisoarei, Nicolae Robu, face apel la cei care au terenuri lăsate în paragină să cosească ambrozia! Edilul, apel pentru o buruiana? Da! Nenorocita de buruiana (am inteles zilele trecute) are un puternic efect alergen. Atat de puternic incat te scoate din uz.
Exista in Noul Cod Fiscal supraimpozitarea cu pana la 500% a terenurilor lasate in paragina si la taxa asta face referire Robu cu titlu de amenintare la adresa alora care nu-i scapa pe timisoreni de ambrozie.
I-as cere si eu sefului de la Bucuresti sa faca un astfel de apel (ca sa nu ma mai scarpin la ochi si sa fac pauze de stranut acum cand scriu), dar la ora asta nu prea stiu cine e.
PS: si primarul Nicolae Robu a fost audiat ieri; sigur nu pentru lupta cu ambrozia!

3 comentarii

  1. Eu sunt timisoreanca si de fiecare data cand aud la radio sau citesc undeva cuvantul “primar”, pur si simplu pot sa jur ca e vorba de Robu. Si nici de data asta nu m-a inselat instinctul. Vorbim totusi de omul care a vrut sa le dea anticonceptionale pasarilor.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.