Plăcerea de a fi client

Buna! Sunt Ionela si sunt dependenta de shopping. (Bunaaaaaaaaaa, Ionelaaaaaaaaa!)

Cand esti cumparator de profesie si-ti plac la nebunie “carpitele”, iti mai iei si tepe, mai ales cand comanzi pe internet. Nu probezi, nu vezi calitatea materialului, nu-ti dai seama exact cum e modelul, nu cunosti masurile, care difera uneori, te poti insela in privinta culorii, care in realitate poate nu e chiar asa cum o vezi tu intr-o fotografie pe un site.

E complicat, deci, mai ales cand gasesti un site nou cu produse pe care nu le cunosti.

De data asta, vreau sa va povestesc, scurt, o experienta mishto. (Ce ne-am face, fetelor, daca n-ar exista si astfel de experiente?! N-am mai cumpara nimic? Si…cum ar arata viata noastra?!)

Intr-o zi, o colega purta o bluza tare faina cu stelute aplicate pe partea din fata si cu o pasare pe maneca. Si, ca fetele, am discutat un pic – de unde a cumparat-o, cat a costat, ce culori mai aveau… Cele ca mine, ahtiate dupa haine, recunosc dialogul.

Asa am aflat de Blue Bird, o firma din Timisoara, unde mi-am comandat rapid un tricou si o rochie. Urmau sa ajunga la mine acasa prin curier, in maximum doua saptamani. Nu stiam prea multe despre tinerele fete (se promoveaza doar pe facebook), dar mi-am asumat un risc! (Nu era prima data!)

Produsele mele au venit ca un cadou la Majorat. Frumos ambalate, cu prenumele meu scris de mana pe un biletel si cu doua gargarite vesele aplicate. O placere sa privesti coletul. Cu greu l-am desfacut sa vad ce e in el pentu ca nu-mi venea sa stric minunatul pachet! (Vaaaaai, cat de putin ne trebuie sa fim fericite…)
image
Bravo, fetelor! Sa auzim de bine!

PS: mishto si produsele! 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.