Mega-secretele din dulapul lui Băsescu

Nu putea sa treacă scandalul sexual al momentului fara doua vorbe de la Traian Basescu.

Intrebat de o jurnalista (de la un portal de stiri de peste Prut) daca stie cine sunt politicienii carora li se trimiteau la Bucuresti “plutoane de femei” de la Chisinau (fostul premier moldovean Ion Sturza a afirmat ca Vladimir Plahotniuc isi “trata” amicii de la Bucuresti cu fetite dulci), Traian Basescu spune: “sigur ca stiu, doamna! Dar nu o sa fiu eu continuatorul frazelor domnului Sturza. Are responsabilitatea sa spuna domnia sa!”

Si atunci, fostul presedinte ori minte cu siguranta omului care a mai facut asta, ori servicii secrete, de la noi sau de la ei, l-au informat si are dulapul plin de astfel de informatii pretioase la o adica…

Sa ne amintim ca Basescu nu este pentru prima data cand devine informatul numarul 1 in zona imaginilor compromitatoare.

“Stiu din surse sigure ca lui Traian Basescu i-a fost oferita o caseta cu Mircea Geoana facandu-i-se sex oral.” – declara, pentru cotidianul La Vanguardia, Horia Roman Patapievici, fix in campania pentru prezidentialele din 2009.

Ar fi fost o lovitura dura de imagine data contracandidatului, dar Basescu a refuzat sa o foloseasca. A vorbit, insa, despre asta, provocat fiind de Dan Diaconescu la OTV, pe 4 decembrie.

DD: – Am aflat ca fostul presedinte, aci de fata, ar fi avut niste documente, sa nu zic niste casete video, impotriva lui Mircea Geoana si nu a vrut sa le foloseasca. Desi staff-ul domniei sale sau apropiati l-ar fi indemnat sa faca asta. E adevarat?
TB: – Discutam dupa alegeri!
DD: (catre telespectatori) – Ar fi avut o caseta cu cineva din familia lui Mircea Geoana sau chiar cu Mircea Geoana, mai putin conteaza asta, o caseta care l-ar fi lovit pe Mircea Geoana la fel ca si caseta cu copilul lovit sau nu de presedinte, o sa ajungem si la asta, si domnul Basescu, aci de fata, ar fi refuzat sa o foloseasca.
TB: – Mi-am atentionat staff-ul ca daca o folosesc, anunt public ca-mi retrag candidatura.
DD: – Serios?
TB: – Am interzis orice act murdar! Luni, eu i-o dau lui Mircea Geoana. Este o problema interna a PSD, ei se filmeaza unii pe altii si se vand mai tarziu.

In zilele noastre, nu mai vorbeste nimeni despre imaginile cu pricina, cert e ca Basescu s-a tinut de cuvant atunci – nu caseta l-a scos din cursa pe Mircea Geoana! SPA-ul lui Vantu a fost mai puternic decat orice scandal porno.

Dar unde o fi caseta? Si, oare, ce mai are Basescu pe raftul cu imagini din cuiburi de nebunii?!

Basescu a devenit, astfel, si depozitarul secretelor deocheate ale unor politicinei care pot fi oricand numai buni de santajat.

Vorba lui Sturza: “multi politicieni tremura acum la Bucuresti!”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.